Selecteer een pagina

Thema’s 

WOENSDAG 10 APRIL – GA VOOR GOUD

De woensdag zal in het teken staan van de sportdag voor alle Leden van Ceres. Verbanden kunnen zich inschrijven en tegen elkaar strijden doormiddel van verschillende sporten. De uiteindelijke winnaar zal naar huisgaan met de Ga Voor Goud Bokaal en mag zich een jaar lang “het sportiefste verband” van de kroeg noemen. Op locatie is er de mogelijkheid om te eten, en na afloop van het sporten zal het feest losbarsten. Blijf onze media in de gaten houden voor alle informatie over deze dag. Schrijf u nog snel in want VOL = VOL!

 

 

 

DONDERDAG 11 APRIL – ALL-IN VEGAS 

Donderdag zijn alle studenten welkom om hun geluk te beproeven in het Wageningse Vegas. Van de strip tot een heus casino. Niets zal ontbreken tijdens All-in Vegas. Alle ruimtes zullen hun eigen karakter hebben en elke bar zijn eigen stukje Vegas bijdragen. Kom je geluk beproeven en wie weet beleef jij wel een Fortuinlijke avond. Vergeet vooral niet verkleed te komen als je eigen Bachelor Party of iets anders dat in je op komt!

 

 

VRIJDAG 12 APRIL – MILLIONAIRS FAIRE

Het tweede open feest van Stupéfête vindt plaats op de vrijdag avond. Het tumult en gegok van Vegas hebben wij achter ons gelaten en wij begeven ons nu in de rijkdom van The Millionairs Faire. De ruimtes zullen overladen zijn met geld, goud, boten en andere hebbedingentjes die alleen de aller rijkste zich kunnen permitteren.  Kom naar de Millionairs Faire en voel je één keer als een echte stufi-miljonair! Voor deze avond geldt ook, vergeet zeker niet om je duurste pak uit de kast te trekken. Alles draait om het zien en gezien worden!

 

stupefete@wsvceres.nl