Selecteer een pagina

TICKETS – 

* Stupéfête afgelast op 25, 26 en 27 maart *

* Vanwege het coronavirus zijn wij hard bezig Stupéfête te verplaatsen, officieel data volgen zo snel mogelijk!* 

Voor Stupéfête kunnen verschillende tickets worden aangeschaft. Leden van de WSV Ceres kunnen een Passe-Partout kopen. De Passe-Partout biedt toegang tot alle drie de dagen inclusief het feest na de sportdag. Deze kunnen tijdens de verkoop momenten op de kroeg worden aangeschaft. De kosten zullen worden geBEERD.

Verder kunnen overige studenten een ticket kopen voor de openfeesten op donderdag en vrijdag. Deze kunnen via de onderstaande link aangeschaft worden via Billetto. Om lange wachtrijen te voorkomen raden wij u aan de tickets online te bestellen. Let daarnaast op: tickets kunnen alleen op vrijdag 27 maart aan de deur gekocht worden. Met een online ticket kunt u gemakkelijk doorlopen na het scannen van uw QR-code in de mail.  

Leden van de WSV Ceres kunnen op donderdag en vrijdag hun vrienden van vroeger mee nemen naar de sociëteit. Indien u vrienden meeneemt die niet als student staan ingeschreven, mail dan bij aankoop van uw ticket(s) daarbij de naam en geboortedatum van uw vrienden naar secretarisstupefete@wsvceres.nl.